Gel / Acryl

Een veel gehoorde vraag is: wat is nou eigenlijk het verschil tussen acryl en gel? Deze vraag is makkelijk te beantwoorden. Het verschil begint al bij het aanbrengen van het kunstproduct op de nagels.
Acryl is een combinatie van vloeistof en poeder die in een juiste manier gemengd moet worden waarna het aangebracht wordt op je nagels.
Gel zit al kant en klaar in een potje, het is een stroperige substantie die met een penseel op de nagel aangebracht wordt. Acryl wordt vanzelf hard. Gel niet en zal uit moeten harden in een UV lamp.
Ik werk in mijn salon met producten van Magnetic, Korneliya en Nail Care Manon. De gel van NCM zonder tips of sjablonen. Dit doe ik om een mooi en natuurlijk resultaat te krijgen. Deze gel hoeft niet gevijld te worden maar door middel van een speciale techniek vormt de gel zich in een handomdraai naar jouw nagels. Zijn je nagels bij de 1e afspraak kort, je zult merken dat nagels hard groeien waardoor je binnen 1 a 2 afspraken al resultaat ziet.

Kunstnagels zijn géén wondermiddel maar als je er zuinig op bent dan heb je er lang plezier van.

Overlay

Een overlay is een dunne laag gel onder de gelpolish en zeer geschikt voor dunne nagels die net dat extra laagje stevigheid nodig hebben.  Binnen 1 a 2 afspraken hebben ze de gewenste lengte bereikt.

Gelpolish

Gelpolish oftewel gellak is een kunstnagelproduct dat eruit ziet als lak maar de eigenschappen heeft van gel. Gelpolish is vooral geschikt voor niet te lange nagels en blijft gemiddeld 3 a 4 weken mooi. Verwijderen van de lak laat je door mij op een professionele manier doen.

Gelpolish op teennagels

Gelpolish is ook heel geschikt voor teennagels. Gemiddeld blijft dit wel 6 weken mooi. Dus de hele zomer door mooie verzorgde voeten!